(044) 334 45 70
все номера

(067) 261 39 88 Київстар

(050) 379 13 20 Vodafone

(093) 170 86 59 Lifecell

Контактная информация

График работы call-центра:

Будние: 09:00-20:00
Сб: 10:00-18:00
Вс: 10:00-15:00

Пункты выдачи онлайн-заказов:

г. Киев, ул. Никольско-Слободская, 4В г. Киев, ул. Академика Булаховского, 2/1
Cooperhunter-Market Согласие на обработку персональных данных

Продовжуючи оформлення замовлення Ви:

Відповідно до положень Закону України «Про захист персональних даних» від 01.06.2011 р. за № 2297-VI із змінами та доповненнями  (з повним текстом закону ви маєте можливість ознайомитись за посиланням http://zakon2.rada.gov.ua/laws/show/2297-17) надаєте згоду на обробку Ваших персональних даних, що містяться у даному замовленні та/або в документах, що складені на його виконання, та включення їх до бази даних продавця (постачальника). Обробка персональних даних здійснюється виключно для виконання даного замовлення.

Ознайомились положеннями Законом України «Про захист персональних даних» від 01 червня 2010 року № 2297-VI із змінами та доповненнями. 

Рекомендуемые

В наличии
Код: 125567
Кондиционер Cooper&Hunter CH-S07XN7 (PRIMA PLUS)

Кондиционер Cooper&Hunter CH-S07XN7 (PRIMA PLUS)

Сравнить
9 340 грн
В наличии
Код: 125468
Кондиционер Cooper&Hunter CH-S09FTX5 (WINNER INVERTER)

Кондиционер Cooper&Hunter CH-S09FTX5 (WINNER INVERTER)

Сравнить
14 590 грн
В наличии
Код: 125476
Кондиционер Cooper&Hunter CH-S07FTX5 (WINNER INVERTER)

Кондиционер Cooper&Hunter CH-S07FTX5 (WINNER INVERTER)

Сравнить
13 340 грн
Снято с производства
Код: 126289
Кондиционер Cooper&Hunter CH-S12GKP8

Кондиционер Cooper&Hunter CH-S12GKP8

Сравнить
В наличии
Код: 125568
Кондиционер Cooper&Hunter CH-S09XN7 (PRIMA PLUS)

Кондиционер Cooper&Hunter CH-S09XN7 (PRIMA PLUS)

Сравнить
10 150 грн
Нет в наличии
Код: 129022
Мобильный кондиционер Cooper&Hunter CH-M09K6S

Мобильный кондиционер Cooper&Hunter CH-M09K6S

Сравнить
В наличии
Код: 125469
Кондиционер Cooper&Hunter CH-S12FTX5 (WINNER INVERTER)

Кондиционер Cooper&Hunter CH-S12FTX5 (WINNER INVERTER)

Сравнить
15 890 грн
В наличии
Код: 125626
Кондиционер Cooper&Hunter CH-S07FTXQ (VERITAS INVERTER)

Кондиционер Cooper&Hunter CH-S07FTXQ (VERITAS INVERTER)

Сравнить
14 440 грн

Все товары

Скрыть